Over AS Twente

foto-over-ons

20 jaar geleden zijn we begonnen met asbest verwijderen in regio Twente (onze thuisbasis), sindsdien is het er al een stuk schoner op geworden. Vele woningen, complete flats, bedrijfsgebouwen en schuren hebben ons al in witte pakken naar binnen zien stormen. En door de jaren heen zijn we steeds verder gegroeid en zie je ons ook in de rest van Nederland aan het werk.

Inmiddels doen we ook hele grote projecten; complete wijken bijvoorbeeld. Hiervoor hebben we meerdere teams van gecertificeerde saneerders en slopers.

Omdat AS Twente deel uitmaakt van de Haverkamp Groep  kunnen we onze diensten combineren en je zo extra scherpe prijzen geven. Wil je bijvoorbeeld je woning verbouwen en kom je daarbij asbest tegen? Dan heb je niet alleen een asbestsanering nodig maar waarschijnlijk ook een afvalcontainer. www.RodeBak.nl is ook een onderdeel van  de Haverkamp Groep en zo kunnen wij je dus een scherpe aanbieding doen als je een container combineert met een asbestsanering. Meer informatie? 053-434 04 04 of info@astwente.nl.

P.S. : AS Twente is SVMS-007 gecertificeerd en bezit het certificaat: ‘procescertificaat asbestverwijdering’.